Er zijn zoveel tekenen van behoeftige vrouwen waar ik het in deze post over kan hebben, maar ik geef er de voorkeur aan om alleen de belangrijkste aan te pakken.

Dus, hoe te weten of de vrouw waar je mee bent nodig is of niet !?
Nou, het is vrij gemakkelijk als je in contact bent met je emoties en ook in contact bent met basale lichaamstaaltekens.

Het eerste teken dat u bij een behoeftige vrouw bent, is dat zij altijd probeert met u te communiceren.
Je moet begrijpen dat behoeftige vrouwen een leegte en een behoefte in hen voelen, ze hebben een leegte die ze niet met zichzelf kunnen omgaan, ze kunnen zichzelf niet accepteren voor wie ze zijn, de noodzaak om je altijd om ze heen te hebben om je gelukkig te voelen en te zijn “zich”!

Dus, het eerste teken waar je op moet letten wanneer je te maken hebt met behoeftige vrouwen, is het feit dat ze altijd proberen met je te communiceren, ze zullen je sms-berichten sturen, ze zullen lang met je blijven praten aan de telefoon, en het belangrijkste is dat ze proberen zo veel mogelijk bij je te zijn.

Dat is het tweede teken, in een poging fysiek bij je te zijn.

Bejaarde vrouwen zullen het heel gemakkelijk vinden om zichzelf en hun lichaam aan te bieden aan de man die ze leuk vinden, hiermee bedoel ik dat ze hun vrouwelijke attributen gaan gebruiken om je “rond te houden”!
Wat erg verwoestend is voor hun zelfrespect en het zal alleen maar een vicieuze cirkel creƫren waarin ze een leegte zullen voelen zodra ze je in de buurt hebben, die alleen gevuld zal worden door meer behoeftigheid en meer problemen voor jou.

Laten we het nu hebben over het derde belangrijkste teken als het om behoeftige vrouwen gaat: proberen je gunsten te winnen.

Hiermee bedoel ik dat behoeftige vrouwen altijd proberen om je positieve mening over hen te krijgen, proberen je meer van hen te laten genieten en, belangrijker nog, proberen je voor hun zaak te winnen!

Hiermee bedoel ik gewoon dat behoeftige vrouwen je altijd willen hebben, ze zullen je blijven volgen, “je lastig vallen” alleen maar om hen te vertellen dat ze in orde zijn en dat ze normaal zijn!
En dit heeft veel implicaties en vele manifestaties, bijvoorbeeld, sommige behoeftige vrouwen wanneer ze je altijd vragen naar je mening over hen, terwijl anderen altijd gaan klagen dat ze niet genoeg tijd met je doorbrengen.

In het algemeen is het belangrijkste teken om te weten dat u bij een behoeftige vrouw bent:

Wat je hart je gaat vertellen!

Als je je prettig voelt om haar heen, dan ben je zeker met een vrouw die zich goed voelt over zichzelf, echter, als ze je altijd een ongemakkelijk gevoel geeft en je het gevoel geeft dat je voor haar moet zorgen om haar gelukkig te laten voelen , laat me je dit vertellen: je bent met een zeer behoeftige vrouw die je leven ellendig gaat maken en die veel problemen in je leven gaat veroorzaken, inclusief het isoleren van de mensen die van je houden en de mensen die zich voelen geweldig over jou.

Ja, je moet begrijpen dat behoeftige vrouwen je alleen proberen te krijgen, ze hebben een hekel aan competitie omdat het de aandacht die je aan hen besteedt, zal verminderen en ze zich zwak gaan voelen.

Dus, wat te doen met behoeftige vrouwen?

Helaas is het enige dat je mag doen, is om ze te verlaten, want als je lang bij hen blijft, zullen ze je energie opzuigen, ze zullen je goede en positieve mentaliteit zuigen, en erger nog, ze zijn je ellendig blijven houden.