Wat maakt een relatie precies succesvol? Wat is de sleutel tot een gezonde, gelukkige unie?

Bijna ieder van ons heeft diezelfde vragen op een bepaald moment in ons leven gesteld.

Ik geloof echt niet dat de meerderheid van de mensen een serieuze relatie aangaat, denkend dat het zal mislukken.

Dus waarom zijn zovelen van ons ongelukkig in onze relaties?

Waarom is het aantal echtscheidingen in Amerika zo hoog als het is?

Waarom vallen zoveel stellen zo gek in liefde, dat ze er even snel uit vallen?

Natuurlijk zijn er geen eenvoudige antwoorden op deze vragen, hoewel Lord weet dat ik wou dat er waren.

Als ik echter denk aan de koppels die ik ken en die er echt gelukkig en tevreden uitzien, lijken er enkele gemeenschappelijke eigenschappen te zijn die hun relaties vertonen.

Deze eigenschappen, hoewel geen garantie voor geluk, moeten absoluut aanwezig zijn in elke relatie om de beste kans op succes te hebben.

Deze eigenschappen vormen het acroniem T.R.U.S.T:

 

T voor de waarheid. Koppels die consequent eerlijk tegen elkaar zijn over wat hun doelen en verwachtingen zijn voor hun relatie, zijn over het algemeen beter beveiligd met elkaar. Deze beveiliging komt voort uit de wetenschap dat ze beiden weten waar elkaar staat. Een uitstekend hulpmiddel om te leren hoe u een zinvolle dialoog met uw partner kunt beginnen, is 1000 vragen voor stellen.

R voor Respect. Simpel gezegd, elke partner moet respectvol zijn voor de gevoelens, dromen, doelen, ambities, overtuigingen en hoop van de ander.

U voor begrip. Wanneer we voor het eerst verliefd worden, hebben we de neiging om onze partners op sokkels te plaatsen. We moeten echter onthouden dat het mensen zijn met fouten, gebreken en zwakheden, net als iedereen.

S voor ondersteuning. Verliefd zijn is een koud kunstje als de tijden goed zijn. Helaas is het leven niet altijd zonnig en helder. Onze partners hebben onze steun het hardst nodig als het leven die curve-ballen weggooit. Paren die samen staan ​​als het moeilijk is, gaan meestal op afstand.

T voor bedankt. Stellen die hun waardering voor elkaar tonen, hebben over het algemeen ongelooflijk sterke banden. Klinkt logisch, nietwaar? Velen van ons beginnen echter onze partners in de loop der tijd als vanzelfsprekend te beschouwen. Sta jezelf niet toe om in dit patroon te vallen. Laat uw partner vaak weten hoeveel u hen waardeert.

Tot slot, doe vandaag een toezegging om meer T.R.U.S.T op te nemen. in je relaties. Mijn gok is dat je misschien verbaasd zult zijn over de omvang van de positieve veranderingen in je vakbond waarvan je getuige bent.