Laat me met je delen in dit bericht enkele van de beste citaten om je vriendin terug te krijgen, de meesten van hen, zijn zeer gedurfd, en zijn ook erg belangrijk om te zeggen en te gebruiken zoals gesuggereerd in dit bericht, maar allereerst, laat Ik geef je een paar heel belangrijke regels om je aan te houden voordat je deze citaten gebruikt om het goed te maken met je vriendin:

Wanneer u de volgende aanhalingstekens gebruikt, probeer dan niet te lachen, probeer niet te glimlachen en probeer oprecht te zijn tegen uw vriendin, beter nog, begin haar in het begin te sms’en, probeer haar niet persoonlijk te ontmoeten en gebruik deze aanhalingstekens, ze zal er misschien achter komen dat je haar gewoon probeert terug te krijgen door gebruiksklare materialen te gebruiken die je hebt gekopieerd van internet!

Dit is wat de meeste jongens niet begrijpen: het is het feit dat meisjes weten dat we dingen van internet kopiëren om er indruk op te maken, en zelfs met een zeer ernstige zaak, zoals het terughalen van onze vriendinnen! Je moet heel voorzichtig zijn en geen citaten gebruiken die niet op je eigen stijl lijken, die je zeker problemen bezorgen!

Dus, probeer serieus te klinken, probeer een vaste en ontspannen lichaamstaal te hebben en probeer haar eerst een sms te sturen en haar een beetje met je te laten communiceren, voordat je deze citaten gebruikt om haar terug te krijgen.

Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn de beste citaten om je vriendin terug te krijgen:

De eerste is:

“Ik weet nu waarom ik me zo verdrietig voel; het is omdat je niet met mij bent! ”
Hoewel dit citaat misschien een beetje simpel en erg kort klinkt, is het een van de beste om je vriendin te laten begrijpen dat je haar graag bij je zou willen hebben, en de reden dat je dit citaat eerst moet gebruiken, is omdat het de eenvoudigste, het heeft geen “grote” emoties, behalve haar missen, eraan gehecht!
Dat is de reden waarom je vriendin het enorm gaat waarderen, omdat ze je misschien een beetje haat, ze kan heel boos op je zijn, dus als je veel citaten met haar gebruikt om haar terug te krijgen, zal ze het niet leuk vinden, laat staan ​​jou!

Het tweede citaat om je vriendin terug te krijgen is:

“Ik voel me zo leeg van binnen zonder jou”

Nogmaals, ik probeer je niet “de krachtigste” citaten te geven om je vriendin terug te krijgen, ze kunnen je inspanningen in het begin schaden! Probeer deze eerst te gebruiken; ze zijn veel “gladder” en ook efficiënter!

Het derde citaat is:

“Ik mis je zo erg, wanneer kom je terug?”

Hoewel ik dit citaat niet graag gebruik, is het een van de krachtigste om je vriendin terug te krijgen, maar je moet voorzichtig zijn, als ze niet bereid is om zo’n citaat van jou te ontvangen, zal ze niet vind het leuk, in feite kan ze zelfs verontwaardigd zijn en voelt ze zich misschien alsof je haar gebruikt en haar gewoon probeert te manipuleren!

Dus, gebruik beter de eerste aanhalingstekens aan het begin, dan deze!

Het vierde citaat om je vriendin terug te krijgen is:

“Mijn fout was dat ik je niet waardeerde zoals je verdient toen je bij mij was, nu voel ik me verloren zonder jou en mijn leven is zo leeg en donker, hier is wat ik ga doen: wees de beste vriendje mogelijk! “

Het probleem met de meeste jongens is dat ze in eerste instantie naar dit citaat gaan, of iets dergelijks, om hun vriendinnen terug te krijgen, en dit is een grote fout! Probeer nooit eerst de grote wapens te gebruiken, gebruik eenvoudige aanhalingstekens die je vriendin laten weten dat je haar leuk vindt en dat je haar graag terug wilt hebben, maar tegelijkertijd probeer om dingen met haar te escaleren en haar te laten begrijpen dat je wilt haar weer in je leven en dat je je leeg voelt zonder haar, met andere woorden, dat je haar mist.

Dit zijn enkele van de beste citaten om te gebruiken om je vriendin terug te krijgen, als je een vraag of suggestie hebt, plaats deze dan in het commentaar hieronder.