Hoe eerder u dit droevige, maar ware feit beseft, hoe eerder u verder kunt gaan met het vinden van Mr. Close-Enough-To-Perfect. Prince Charming, rijdend op een witte hengst, verloor de weg of vond Princess Charming en trouwde op weg naar je kasteel. Krijg erover en ga ermee door. Je zal de man van je dromen actief moeten zoeken en je zult hem niet vinden onder je bed. Je weet al dat hij niet behoort tot de mannen waarmee je bekend bent, dus wat nu? Online dating is “wat”.

Het is waar dat online daten, toen nog in de kinderschoenen, alleen bestond uit perverts, seksuele roofdieren, nerds en gekken, maar dat is niet langer waar.

Het is het belangrijkste instrument geworden van de persoon in elk ontwikkeld land ter wereld. Veertig miljoen mensen kunnen niet allemaal fout zijn. Vraag je vriendinnen of ze ooit online dating hebben gebruikt of het nu gebruiken. Als ze eerlijk tegen je zijn, hebben de meesten van hen nu of zijn ze lid van ten minste één online datingsite en misschien meer dan één. Het is echt de manier om geschikte mannen te ontmoeten die je willen ontmoeten. Het maakt niet uit wat je nummers zijn … zoals leeftijd, lengte, gewicht of inkomen.

Ergens in de grote wijde wereld is er een man die je leuk zal vinden … dan hou je van … .en denk dat je mooi en begeerlijk bent. “Schoonheid is in het oog van de toeschouwer” is waar. Wat in een deel van de wereld als mooi wordt beschouwd, is compleet anders dan wat in een ander deel van de wereld als mooi wordt beschouwd. Het is zelfs anders dan het ene deel van dit land naar het andere.

Zoek een online datingsite die bij je past. Schrijf een geweldig profiel en post een flatterende foto. Start contact met in aanmerking komende mannen op de site. Mr. Close-enough-to-perfect kan met enkele muisklikken verwijderd zijn.