Wat kan ik doen om mijn Ex weer terug te krijgen en een advies voor een relatiebreuk te vinden, dat is wat je probeert te bereiken, toch? Welnu, als voormalig sociaal directeur die veel mensen heeft geholpen met een verscheidenheid aan problemen, waaronder relatieproblemen, heb ik geweldige resultaten geboekt door iemand weer bij elkaar te krijgen met hun ex. Hoewel, ik moet u zeggen dat dit iets is dat enige tijd, geduld en moeite van uw kant kost. Ik zal hier elke stap naast je zijn. Geef niet op want we gaan hier wat dingen bereiken op mijn site en dat is een belofte!

Nu, ik weet niet zeker hoe je je Ex hebt verloren, dus ik ga een paar gissingen doen waarom het uiteenvallen zich in de eerste plaats heeft voorgedaan. Eerst en vooral denk ik dat jij of je Ex iets heel verkeerds heeft gedaan om deze breuk te veroorzaken. Afhankelijk van wat er is gebeurd en van wie de schuld is, kan het zijn dat dit veroorzaakt moet zijn door wat er de oorzaak was van het uiteenvallen van de eerste plaats. Met dat gezegd zijnde, ga ik hier een paar verschillende dingen voor je opmaken, zodat je misschien kunt uitvinden wat het is dat de breuk had kunnen veroorzaken.

Wat de reden ook mag zijn, ik wil dat je in gedachten houdt dat je niet zomaar iemand kunt adviseren, want dit is gewoon niet verstandig als je echt je Ex terug wilt hebben. Als iemand hier die echt om je geluk geeft, wil ik dat je weet dat ik je ten zeerste aanbeveel om hulp te krijgen van de professionals die het beste weten.

Er zijn dingen waarvan ik weet dat ik je kan helpen en ik zal nooit proberen je in de verkeerde richting te sturen, maar als je uiteenvalt over iets dat te diep voor me in de buurt komt en je het antwoord niet vindt waar je naar op zoek bent dan weet ik wel iemand die je nog meer gratis advies zou kunnen geven met de diepere situaties. Nu, dat is uit de weg, laten we beginnen en kijken of ik je vraag kan beantwoorden over canwat kan ik doen om mijn Ex weer terug te krijgen? Onthoud nu, ik denk dit! Ik ben een beetje blote en misschien kan ik helpen. Ik hoop echt dat ik het kan!

Heeft u of uw EX altijd eerst vrienden gekozen?

Vrienden kiezen voor degene van wie je houdt, kan zeker relatieproblemen veroorzaken. Hoewel we proberen dit niet te doen, gebeurt het zonder het zelfs te beseffen. Het is waar dat we allemaal vrienden nodig hebben, maar pas op dat je niet het grootste deel van je tijd met vrienden doorbrengt, want dit kan ervoor zorgen dat je relatie net zo zuur wordt als een citroen, zo niet nog zuurder dan dat.

De meeste relaties vereisen veel quality time samen dus zorg ervoor dat je deze tijd geeft aan degene van wie je het meest houdt en ga dan uit met je vrienden als je weet dat je veel quality time hebt doorgebracht met degene die het het meest nodig heeft. Onthoud gewoon dat je niet te aanhankelijk bent. Geloof het of niet, er is een gelukkig medium. Laat je Ex weten dat je ze mist en wil samen meer quality time doorbrengen. U hoeft dit niet te vermelden voordat u een bewezen plan hebt om te gebruiken voordat u contact opneemt met uw Ex. Probeer ervoor te zorgen dat de timing goed is.

Zou het kunnen dat een van jullie bedrogen is?

Laat ik beginnen met te zeggen: het kan iemand echt verpletteren om erachter te komen dat ze zijn bedrogen. De pijn van dit loopt door het lichaam zoals water door een kraan stroomt. Het vergt veel vertrouwen opbouwen voordat je je Ex krijgt om zelfs met je te praten. Het goede nieuws is dat je vergeving kunt krijgen van je Ex voor vals spelen. Er is echt hoop als je een bewezen plan gebruikt. Ik raad het af om contact met hen op te nemen over dit gevoelige onderwerp totdat je een bewezen plan hebt. Het kan echt rampzalig worden als het niet op de juiste manier wordt benaderd. Nadat u het vertrouwen hebt hersteld, kunt u een normale relatie hebben. Geloof het of niet, met het juiste bewezen plan zou je Ex nog meer van je kunnen houden. Vindt u dit moeilijk te geloven? Het is waar mijn vriend! Los je valsspeel probleem op en je kunt je Ex terug krijgen.

Is één van jullie éénhuids beledigend geworden?

Als het door iemand van jullie verbaal werd misbruikt, wil ik dat je je realiseert dat woorden heel diep door het hart kunnen snijden en ik bedoel dat je uiteindelijk naar de andere kant van ons hart gaat schoon worden. Soms hebben wij als mensen de neiging om te spreken voordat we bedenken hoeveel onze woorden iemand anders kunnen schaden. Dit is iets waar je zeker aan zult moeten werken en waarschijnlijk moet zorgen dat er wat boos management wordt genomen voordat je erover nadenkt om te proberen je Ex terug te krijgen.

Vergeet niet dat je woorden heel diep hebben geknipt en dat het hen enige tijd kost om je opnieuw te respecteren. Als jij degene was die verbaal werd mishandeld, moet je ervoor zorgen dat dit iets is dat is opgelost voordat je overweegt ze terug te nemen. Niemand zou in een relatie met dit soort misbruik moeten blijven. Het kan voelen alsof je door een zeer grote vuist in je gezicht wordt geslagen. Nogmaals, zorg ervoor dat dit met een van jullie is opgelost voordat je weer bij elkaar bent. Geloof me! Verbaal geweld kan leiden

tot veel grotere dingen die me naar het volgende onderwerp brengen.

Was er enig fysiek misbruik in de relatie?

Vertel me alsjeblieft dat dit niet de oorzaak was van het uiteenvallen van mijn vriend! Nu komen we in dat diepe onderwerp dat ik hierboven heb genoemd. Dit kan in geen enkele relatie getolereerd worden! Ik kan het niet genoeg benadrukken! Als je fysiek mishandeld bent, ga dan nu weg terwijl je kunt.

Als jij degene was die fysiek gewelddadig werd, zoek dan nu hulp voordat je erover nadenkt om een ​​deel van iemands leven te zijn. Dit is een verschrikkelijke manier om te leven voor iedereen die erbij betrokken is. Lichamelijk misbruik is erg gevaarlijk en iemand kan heel erg gewond raken en ik haat het om zelfs maar het woord te zeggen, maar het kan zelfs de dood veroorzaken en soms ook. Meer dan ik erover zou willen denken.

Als een van deze problemen de oorzaak was van je uiteenvallen en je de moeite doet om je problemen recht te zetten en kunt bewijzen dat je het hebt, dan bedank je dat Ex waarschijnlijk de moeite zal nemen om te proberen je te vergeven en je terug te nemen. Zorg ervoor dat je dit nooit nog een keer probeert of dat je meteen in dezelfde posities kunt landen. Verloren zonder jou EX.

Welnu, het is tijd voor mij om nu te sluiten met de hoop dat je er het beste van kunt snappen. Ik heb eerder gesproken over iemand die je nog meer goed advies kan geven en enkele antwoorden op de vraag die blijft ronddraaien in je gedachten over wat kan ik doen om mijn Ex weer terug te krijgen, dus als je hem zou willen checken en wat zou willen krijgen meer Gratis advies waarvan is bewezen dat het werkt, voel je dan vrij om hem te bezoeken. Hij heeft de bijnaam T-Dub. Ik weet dat hij heel blij zou zijn je te ontmoeten.