Online dating kan een leuke en zeker een lonende ervaring zijn voor vrouwen van alle leeftijden. Uw veiligheid handhaven terwijl u het doet, is gewoon een combinatie van gezond verstand en gezond verstand. Online veiligheidsregels zijn hetzelfde als veiligheidsregels voor de echte wereld.

Je zou je naam, adres en telefoonnummer niet geven aan een vreemde man die je in een bar of op straat hebt ontmoet, dus je moet dat ook nooit online doen. Op veilig spelen. Maak kennis met deze man die prins

Charming zou kunnen blijken te zijn voordat je informatie geeft die het hem of anderen mogelijk zou maken om je te traceren.

Vertel een vreemdeling niet precies waar je werkt. Zeg dat je een juridisch secretaresse bent (als dat is wat je bent) voor een middelgroot advocatenkantoor …. Niet dat je voor Brown, Smith en Jones advocaten werkt. Het is veilig om hem te vertellen in welke stad je woont, maar je moet wachten om specifieker te zijn dan dat totdat je een tijdje hebt gebabbeld en e-mails hebt uitgewisseld.

Gebruik alleen de hulpmiddelen die worden aangeboden door de datingdienst waartoe u behoort. De meeste bieden chat- en privémail op hun site aan. Geef je isp e-mailadres niet op. Als u een e-mailadres moet opgeven, maak er dan een gratis zoals Hotmail of Yahoo. Uw ISP-adres is traceerbaar voor iedereen die de moeite wil nemen.

Wanneer de tijd komt dat je je eerste gezicht hebt, maak je die eerste ontmoeting op een openbare plaats en gedurende de daglichturen. Neem een ​​vriend mee of zorg ervoor dat iemand je snel na je geplande ontmoeting op je mobieltje belt.

Onthoud … je BENT de baas dus laat niemand je onder druk zetten om meer persoonlijke informatie te onthullen dan dat je vertrouwd bent met onthullen.