Zoals u waarschijnlijk weet, is er online een zee van informatie over relaties – en veel ervan is pure rommel. Veel zelfbenoemde “liefdesgoeroes” maken belachelijke beloftes zoals: “Verleid ELKE vrouw, elke WAAR vanavond met mijn bewezen techniek!” of “een miljonair binnen 90 dagen lastigvallen en tassen!”

Gek.

Dus toen RegainYourRelationship.Com in 2009 werd gelanceerd, was en blijft mijn belangrijkste missie mijn lezers voorzien van degelijk, praktisch en effectief advies voor het creëren van succesvolle, gezonde relaties.

Het volstaat te zeggen dat ik zoveel leer van mijn professionele leeftijdsgenoten, mijn eigen online onderzoek doe, en mijn lezers. Daarom is een van de beste ervaringen die ik heb, het leggen van relaties met collega’s die mijn doel en passie delen.

Vanwege de voortreffelijkheid van hun werk, hun oprechte verlangen om anderen te helpen en gewoon geweldige mensen te zijn, wil ik u een paar van de sites van mijn collega’s aanbevelen. Ik vind dat je hun unieke perspectieven en expertise zeer nuttig zult vinden om je te helpen je liefdesleven te verrijken.

Oké, zonder verder oponthoud duiken we in:

foto credit: www.Realitychick.com.auwww.RealityChick.com.au Reality Chick is het geesteskind van twee journalisten (Pip Harry en Rachel Smith) uit Sydney, Australië. Met hun gecombineerde ervaring biedt dit dynamische duo uitzonderlijke relatieadviezen met hun eigen unieke merkstijl, openhartigheid, humor, humor en oprechtheid.

Het fotokrediet van het Long Haul-project: TheLongHaulProject.ComThe Long Haul Project is voortgekomen uit de creatieve geesten van het charmante, getrouwde stel Tom en Melissa Dowler. Hun doel is eenvoudig maar diepgaand: de wereld rondreizen om andere gehuwde paren te interviewen over hun mening over wat een modern huwelijk tot een succes maakt. Tom en Melissa posten niet alleen videobeelden van hun interviews online, maar ze schrijven, bloggen en tweeten ook over hun voortdurende zoektocht om de geheimen van een gelukkig huwelijk te ontdekken. Ik vind het geweldig dat ze een opwindende, proactieve houding aannemen om hun relatie te verbeteren, en de antwoorden die ze ontdekken op een genereuze manier delen.

foto credit: Luvemorleavem.comLuvemorLeaveem.Com Deze site is een van mijn absolute favorieten geworden. Gemaakt door Tina Tobin, LuvemorLeavem.com biedt eigenzinnig, diepgaand, gezond verstand advies over een verscheidenheid aan onderwerpen met betrekking tot relaties. Onder de vele functies van de site vallen: een lezersforum, blog en een videopaneel waarin Tina onderwerpen niet alleen vanuit haar perspectief behandelt, maar ook die van andere vertrouwde levenscoaches. Tina en haar mede-vloggers hebben bijvoorbeeld onlangs het onderwerp onderzocht van de vraag of paren vóór het huwelijk samen zouden moeten leven. Sterk aanbevolen!

Als u problemen ondervindt in uw relatie, geloof ik oprecht dat deze sites tot de beste bronnen voor echte oplossingen behoren. Naar mijn mening is hun advies en hun kijk op relaties een stuk beter dan de rest. Bezoek ze opnieuw en beslis zelf wat deze opmerkelijke merken onderscheidt. Ik denk dat je blij zult zijn dat je dat deed!