De meeste van mijn berichten zijn gericht op volwassenen, maar in deze wil ik graag met u delen, tieners, een zeer belangrijk onderwerp, de beste gespreksstarters.

En hoewel sommige van hen misschien een beetje “kreupel” lijken, zijn ze fantastisch en zullen ze geweldige resultaten opleveren, zowel bij jongens als meisjes.

Echter, net als bij volwassenen, moet je, voordat je deze verbazingwekkende starters gebruikt, jezelf bewapenen met zelfvertrouwen en een goede lichaamstaal.

Denk niet bij jezelf dat als je geen coole vent bent, deze gespreksstarters je heel interessant en aantrekkelijk zullen maken!

Dit zal niet gebeuren, wat ze je gaan geven is een goed onderwerp en goede vragen om het andere geslacht of zelfs tieners om je heen te vragen die intrigerend zullen zijn en willen je graag beantwoorden en een gesprek met je hebben.

Dus, hier zijn de beste gespreksstarters voor tieners:

De eerste is:
“Wie bedriegt meer jongens of meisjes?”

Dit is een van de beste gespreksstarters die je als tiener kunt gebruiken, het is zowel intrigerend als ook heel interessant, en mensen zullen zichzelf altijd proberen uit te leggen en voelen zich verplicht om een ​​punt te hebben als je hen zo’n vraag stelt de vraag, zij zouden tenslotte ook hun “geslacht” en hun reputatie willen verdedigen.

De tweede goede gespreksaanzet voor tieners is:

“Was je daar?”

Hoewel de meeste mensen deze gespreksaanzet een beetje saai vinden en op de een of andere manier nutteloos, als ze het niet hebben geprobeerd, zullen ze niet begrijpen hoe geweldig het is!
Dit is gewoon een van de beste gespreksstarters die je als tiener kunt gebruiken, het zal een directe intrige creëren en jongens of meisjes zouden je willen beantwoorden en je vragen wat er is gebeurd.

Vertel ze echter geen domme verhalen die heel duidelijk en bekend zijn bij de mensen om je heen, vertel ze iets spannends dat is gebeurd, en zelfs als ze er waren, zullen ze je er niet voor boeien en zullen ze het gevoel hebben dat je opwindend bent en interessant als persoon.

De derde is:
“Wussup!”
Ik geniet er altijd van om deze gespreksstarter te gebruiken, hoewel ik geen tiener meer ben, en ik vind dat het zowel verbazingwekkend is als heel eenvoudig te gebruiken en te onthouden, ik weet zeker dat je het heel leuk zult vinden.

De vierde gespreksaanzet voor tieners is:
“Wie liegt er meer jongens of meisjes?”

Deze lijkt enorm op de eerste starter, maar het is een beetje anders en als je het met meisjes gebruikt, zullen ze merken dat ze opgewonden raken en proberen ze hun standpunt te verdedigen.
Dit zijn absoluut enkele van de beste gespreksstarters voor tieners, als je andere hebt; plaats ze alsjeblieft in de commentaarsectie hieronder.