Seksualiteit is de mogelijkheid om zich expliciet aangetrokken te voelen tot en deel te nemen aan exotische of seksuele associaties met individuen van beide seksen. Een biseksuele cupido kan niet op dezelfde manier naar beide geslachten worden getrokken en de mate van fascinatie kan na enige tijd verschillen. Zelfherkenning is de weg naar een biseksuele persoonlijkheid. Tal van cross-seksuele stellen nemen deel aan seksuele beweging door deel te nemen aan seksuele relaties, alleen met individuen van één geslacht, of nemen op geen enkele manier deel aan seksuele actie, en toch denken ze over zichzelf biseksueel.

Biseksuele stellen identificeren

Zoals aangegeven in sommige biseksuele datingsites, vertrouwen een paar mensen erop dat een persoon hetero, homo of biseksueel naar de wereld wordt gebracht (bijvoorbeeld vanwege pre-birth hormonale effecten), en dat hun persoonlijkheid onvervreemdbaar en onveranderlijk is. Anderen vertrouwen erop dat seksuele introductie wordt veroorzaakt door socialisatie (bijvoorbeeld door oudermodellen te spiegelen of af te wijzen) of door bewuste beslissingen te nemen (bijvoorbeeld lesbianisme als een belangrijk aspect van een activistisch activisme van een politieke vrouw kiezen). Anderen vertrouwen erop dat deze elementen communiceren. Omdat organische, sociale en sociale componenten onderscheidend zijn voor elk individu, is de seksualiteit van iedereen buitengewoon uniek, ongeacht of ze swinger, homo of lesbienne, hetero of agamid zijn. De “achting” die op een seksuele persoonlijkheid is gebaseerd, zou niet op het begin ervan moeten berusten. Talloze individuen verwachten dat cross-seksualiteit slechts een ervaring van podiummensen is. De waarheid is dat elke seksuele introductie een fase kan zijn. Mensen zijn verschillend en individuele seksuele gevoelens en gedrag veranderen na verloop van tijd. De creatie en vereniging van een seksueel karakter is een voortschrijdende procedure. Omdat we vaak worden geassocieerd als heteros, is promiscuïteit een fase die veel mensen tegenkomen als een belangrijk aspect van de manier waarop ze hun homoseksualiteit herkennen.

Swinger-relaties

Biseksuelen, vergelijkbaar met alle individuen, hebben een breed assortiment relatievormen. In tegenstelling tot de reguliere legende moet een willekeurig individu niet expliciet worden opgenomen in zowel een man als een dame. Inderdaad, een paar mensen die zich onderscheiden als biseksueel, nemen nooit deel aan seksuele handelingen met een van beide (of beide) seks. Net zoals het geval is voor heteros en homoseksuele mannen en lesbiennes, omvat fascinatie niet het opvolgen van elke hunkering. Net als heteros en homoseksuele personen, zijn veel biseksuelen expliciet dynamisch met slechts één medeplichtige en hebben monogame verbindingen op lange termijn. Verschillende biseksuelen hebben open relationele bonden die rekening houden met associaties met biseksuele cupidemedeplichtigen, drievoudige verbindingen of verschillende handlangers van het equivalent of een andere seksuele geaardheid (onafhankelijk of al die tijd). Het is essentieel om de mogelijkheid te hebben om de soort seksuele en dierbare connecties te kiezen die geschikt zijn voor biseksuele stellen, ongeacht hun seksuele introductie.