Helaas gebeurt dit op elk moment met elk paar. Wat vroeger ogenschijnlijk onafgebroken nachten van roodgloeiende romantiek en passie waren, is vervangen door alledaagse activiteiten zoals het plannen van de agenda van de volgende dag, of schelden tegen je partner vanwege hun ijskoude voeten in bed.

Wat is er gebeurd? Welnu, wanneer relaties nieuw zijn, lijkt je seksuele verlangen voor elkaar eindeloos. Uiteindelijk wordt een enorme natte deken met de naam “leven” op je gegooid.

Voordat je het beseft, ontrafelen je hectische schema’s, loopbaanverplichtingen, familie, kinderen, enz. Bijna elke spontane impuls recht uit je.

Dus in plaats van aan het einde van de dag je partner te pakken, reik je naar de Tylenol en noem je het een nacht.

Klinkt bekend? Nou, het goede nieuws is dat je dat vuur terug kunt krijgen in je liefdesleven, en je kunt het doen in ongeveer 30 minuten per dag. Hoe?

In onze dagelijkse razernij om onze vrienden te e-mailen, sms’en, tweeten en Facebook, is de eenvoudige, romantische handeling van READING to each other in bed bijna een verloren kunst geworden.

Overweeg dit, lezen aan elkaar in bed dient als een geweldige manier om de gevoelens van intimiteit tussen u en uw partner te verdiepen. Begin vlak voordat jullie beiden naar bed gaan. Neem 30 minuten (of langer!) Om een ​​pittig hoofdstuk uit een erotische roman te lezen.

Ik vermoed dat je verrast zult zijn over hoe jullie allebei reageren! Voor elkaar lezen is een uitstekende manier om de zorgen van de dag te vergeten en jullie allebei in de stemming te brengen voor romantiek.

Het mooie van deze methode is dat er geen duur speelgoed of andere parafernalia nodig zijn om effectief te zijn. Het vereist alleen maar leesmateriaal en jullie tweeën!

Dus waar wacht je op? Vang vanavond een goed boek, krul in bed met je partner en laat de vonken vliegen!

Voor nog onconventionele tips over hoe je de dingen in de slaapkamer kunt opwarmen, heeft de beroemde auteur van de relatie, Michael Webb, een fantastisch seksboek geschreven voor alleenstaande koppels. Michael heeft echt geïnspireerde ideeën, dus bekijk zeker zijn boek!