Hier is een klein geheim dat degenen van de vrouwelijke overtuiging ons van ons afhouden: vrouwen, zelfs heel mooie vrouwen, worden graag benaderd door een zelfverzekerde en interessante man. Ben je verrast? Het is waar … en zelfverzekerd en interessant zijn veel belangrijker dan het uiterlijk van dames van alle leeftijden. Dat geldt voor internetdating, maar ook voor daten in je bakstenen en mortelwereld, maar we hebben het hier over daten op internet … dus terug naar het onderwerp bij de hand.

Als je eenmaal bent toegetreden tot een online datingservice, zul je merken dat er veel meer mannen dan vrouwen zijn en dat de mannen veel vaker zullen browsen in profielen en eerder contacten willen leggen dan vrouwen.

Ja, het is de wereld van een vrouw … nog steeds. Het is “traditioneel” voor mannen om de eerste stap te zetten. Het is altijd geweest en dat zal het altijd blijven. Sommige dingen veranderen nooit. Dat is de reden waarom je profiel en foto zo belangrijk zijn.

Onthoud … zelfverzekerd en interessant … en dat vertaalt zich niet in eigenwijs en egocentrisch. Het is belangrijk dat je profiel mensen laat weten dat je vrienden hebt waar je om geeft en dat je hartstochtelijk ge├»nteresseerd bent in een verscheidenheid aan dingen … niet alleen sport. Een ander ding over dat uiterst belangrijke profiel …. Begin niet met: “Ik ben de man waar je moeder je voor waarschuwde”.

Je hebt jezelf zojuist in de voet geschoten met die lijn.

Een andere om nooit te gebruiken is: “Ik zou de man van je dromen kunnen zijn”. De dame hoopt dat je bent, maar zij zal daarover oordelen … dus beledig haar intelligentie niet. Onthoud … .vertrouwen en interessant en je zult die dame vinden waar je naar op zoek was … of ze zal je vinden.

Zou het niet fijn zijn als de dames contact met je opnemen in plaats van dat je alles moet doen? Als je een geweldig profiel schrijft dat opvalt in de massa, zal dat gebeuren.