Jeff hier … wow, lang geleden dat iemand iets geschreven heeft op deze blog!   We zullen later op de hoogte zijn van het leven en alle rondingen die we hebben gehad, maar ik wilde een snel briefje schrijven en toen dacht ik aan mijn seksadvies voor koppels aan de dag.

Ten eerste zal deze blog een iets meer christelijke toon aannemen dan verwacht.   Maak je geen zorgen, Ik zal Jezus niet door je strot duwen!   Maar Ik zal een aantal verwijzingen maken naar wat de Bijbel zegt over seks (en het zegt veel meer dan wat je denkt).   Maar niet elke post zal zo zijn.   Maar ik geloof dat het goede boek enkele nuttige gedachten heeft over hoe je een ongelooflijk seksleven hebt.

Met dat uit de weg, laat me beginnen met dit:

Wees niet gewoon een echtgenoot.   Wees een minnaar.
We zitten nu stevig in de dertig, en het is te makkelijk om gewoon door te gaan.   Tuurlijk, je mag dan een paar keer per week seks hebben, maar heb je gewoon een behoefte of ben je echt een minnaar voor hen?

Met andere woorden, heb je contact met wat ze echt van je willen?

Ik denk aan het verschil tussen een minnaar en een echtgenoot, dit is wat ik heb bedacht.

Een echtgenoot is je getrouwde partner.   Zij zijn degenen aan wie je je moet binden.   Als echtgenoot deel je in de taken van het huishouden.   In de slaapkamer probeer je aan je huwelijksverplichtingen te voldoen door seks te hebben.   Ik zal andere dingen weglaten omdat, nou, ze echt niet van belang zijn voor deze blog.

Een minnaar moet uw echtgenoot (of u) zijn.   Als minnaar moet je de seksuele energie van je echtgenoot stimuleren.   Als je een echte minnaar bent, ga je verder dan alleen het voldoen aan een behoefte om echt uit te vinden wat hun verlangen is en het ook te ontmoeten.   Je achtervolgt je echtgenoot.   Alleen omdat je getrouwd bent betekent niet dat de gevoelens die je had tijdens de verkering zouden moeten verdwijnen, of de gevoelens die je had als pasgetrouwd stel zouden moeten verminderen.   Je echtgenoot zou in ruil een minnaar voor je moeten worden, jullie beiden doen wat nodig is om alles voor elkaar seksueel te vervullen.

Interessant genoeg, Paulus is het eens in de Bijbel.   Hij zegt twee interessante dingen in hoofdstuk 7 van de 1e Korintiërs.:

1.   Een man moet voldoen aan alle seksuele behoeften van zijn vrouw, en een vrouw moet voldoen aan alle seksuele behoeften van haar man. 2.   Het lichaam van een man is van de vrouw, en het lichaam van een vrouw is van een man.

Paul is nooit getrouwd.   Hij koos ervoor om single en celibatair te blijven.   Ik zal zeggen (in een niet-godslasterlijke toon) dat hij miste!   Maar ik dwaal af …

Volgens de Bijbel zijn onze lichamen bedoeld voor het plezier van onze echtgenoot.   Ik herinner me niets in de Schrift waar iets anders dan het beste gegeven zou moeten worden.   Dus waarom beperken wij, en vooral christenen, zich in de slaapkamer?   Ik snap er niks van.

Ik weet dat voor mij, mijn #1 doel is om zo ‘ n energieke minnaar te zijn dat Cindy zou eindigen met bijna dezelfde sex drive als ik.   Ik wil dat ze seks en orgasmes ervaart en zo sterk met elkaar verbonden is tijdens onze seks-romps dat ze ze zal verlangen op dezelfde manier als ik ze wil.   Ik weet dat dit voor haar begint buiten de slaapkamer, maar dat geeft niet.   Ik vind het niet erg om het complete pakket te zijn, niet alleen degene die haar laat schreeuwen van plezier tussen de lakens.

Een minnaar zijn is echt moeilijk voor zowel mannen als vrouwen, vooral in het begin van het leven.   Het hebben van 3 kinderen en alles wat dat met zich meebrengt houdt ons allemaal erg bezig.   Cindy is moe.   Ik werk lange uren.   Kinderen worden ziek.   Meningsverschillen hierover en die verschijnen (goede gelegenheid om seks goed te maken, maar nogmaals, ik dwaal af).

Maar om een goede minnaar te zijn, moet je er moeite voor doen.

Mannen, behandel je vrouw alsof ze meer is dan alleen maar iemand daar om je op je donder te geven.   Ze is een vrouw.   Ze is prachtig.   Zij is degene die jullie wensen.   Laat haar dit weten.   Alleen omdat je getrouwd bent betekent niet dat je haar niet steeds het Hof hoeft te maken.   Schrijf haar liefdesbriefjes hierover.   Zoek uit wat haar seksuele fantasieën zijn en doe ze.   Ik weet dat Cindy aardiger is om deze te delen, of beperkte dingen heeft, maar dat is oké.   Doe ze.   Maak seks een prioriteit (echte zware taken, Ik weet het) maar neem het een stap verder en maak 2 of meer nachten een prioriteit voor haar moet worden voldaan voordat de jouwe zijn.   Verras haar met dingen die hier opwindend zijn, zowel in de slaapkamer als daarbuiten.   Kortom, doe een poging om haar speciaal voor jou te laten voelen.   Beroep op haar emotionele en fysieke behoeften.

Vrouwen, ten eerste, ontneem je mannen niet.   Als ze een hoge drive hebben, doe dan zoveel als je kunt.   En wees nooit bang om de extra stap te nemen.   Wees flirterig met hem.   Stuur hem die nacht een sms met daarin wat je van hem wilt (ook al is het voor jou).   Praat over wat je van hem houdt, zowel binnen als buiten de slaapkamer.   Blaas zijn ego een beetje op.   Er is niets mis met jou om je man een goed gevoel te geven over wat hij voor jou en je familie doet.   Denk eraan dat mannen opgewonden raken door drie belangrijke dingen: fysiek (aanraken), visueel, en ego.   Beroep op alle drie.   Zoek uit wat hij seksueel van je wil, en geef het aan hem.   Zolang het je niet vernedert of je huwelijk niet op orde brengt, moet alles goed zijn.

Maar met beide, doe dit allemaal met enige authenticiteit.   Doe dit niet en meen het niet.   Ga er echt voor.   Serieus, Wat is het ergste wat er kan gebeuren?   In het ergste geval doe je dit allemaal en krijg je er niets voor terug.   Op dat moment gaat dit verder dan seksadvies en gaat naar huwelijkstherapie.   Maar ik denk dat als je dit doet en er niets voor terugkrijgt, je eigenlijk helemaal niets kreeg.   Dit is een post voor echtgenoten om samen te lezen en te implementeren.   En als je het maar leest en doet, zul je verrast zijn over de reactie die je krijgt.
Maar wees echt.

En veel goede seks hebben terwijl je dit allemaal doet.   Ik hoop dat je genoten hebt van mijn gedachten vandaag!