Mannen lijden wel als seks ontbreekt in een huwelijk en soms neigen ze om hun aandacht af te leiden naar andere dingen die hen kunnen leiden tot ontrouw. Seks is niet alleen een fysieke gehechtheid aan mannen, maar het is ook de emotionele band met de relatie. Mannen gaan niet alleen over seks omdat het hun fysieke behoefte bevredigt, maar omdat het hen geliefd en aanbeden laat voelen, net als wanneer vrouwen zich geliefd voelen als ze worden geprezen en geknuffeld. Wat moeten mannen doen als ze zich in deze situatie bevinden? Moeten ze toegeven aan verleiding of het oplossen en het huwelijk redden?

Hou je vast en hou je broek omhoog! Wanneer mannen een tekort hebben, is er een reflex voor hen om meer van dat tekort te zoeken. Hun behoefte begint zich op te bouwen en het begint hun geest over te nemen. Ze denken er aan en ze worden lastiggevallen zodat ze de neiging hebben om te ontspannen en de spanning vrij te laten via andere middelen. Dat moeten ze vermijden. Als vrouwen geen seks willen, respecteer het dan. Wacht tot ze klaar is, want je kunt haar niet dwingen om met je te vrijen als ze niet in de stemming is. Begrijp dat vrouwen worden geregeerd door hun hormonen en ze zijn meestal humeurig. Wees geduldig en je krijgt wat je wilt als ze er klaar voor is.

Kijk naar je favoriete sport.

Als je de hitte van je lichaam voelt opkomen en je voelt dat je vrouw niet in de stemming is, leid jezelf dan af van het denken aan seks. Zet de TV aan en kijk naar je favoriete sport. Leid je aandacht af zodat je niet aan seks met je vrouw denkt. Als je kinderen hebt, speel met ze, het is niet alleen het verlichten van uw spanning, maar ook een bindingstijd voor u en uw kinderen.

Ga uit met je vrienden. Jongens hangen graag rond. Ik weet dat je dat ook doet, dus probeer tijd te geven aan je vrienden. Probeer ze te zien. Als je veel te doen hebt, zul je het gebrek aan seks niet merken en je zou helemaal niet aan seks denken. Maar wees voorzichtig als je uitgaat met je mannelijke vrienden, want ze kunnen je naar de nachtclubs leiden. Het is niet slecht om daar heen te gaan, je bent een volwassene en je weet dat clubs als deze vol verleidingen zitten, dus je moet geen tijd doorbrengen in plaatsen als deze.

Vermijd de dingen die je nodig hebt. Het is meer een preventie. Maar als het je vrouw is die het initiatief neemt, pak het dan goed vast. Wanneer het het intieme deel van de film die u kijkt of het koppel kussen in het park, vermijd kijken naar het. Als je zintuigen worden geactiveerd, vinden ze een manier om dit verlangen los te laten. Als je vrouw hier niet klaar voor is, bewaar het dan voor de tijd als ze er klaar voor is. Als het de film is, ga dan naar de keuken om wat te drinken of popcorn te halen, als het een stel voor je is, kijk dan naar je andere kant. Vermijd het gewoon. Als hij je zoekt, ga je.

Praat met je vrouw. Als je het gevoel hebt dat het al te veel is en je kan het gewoon geen dag langer volhouden, praat dan met je vrouw en vertel het haar. Er is niets mis met uw zorgen uit te zenden en ze moet altijd betrokken zijn bij uw problemen omdat ze uw vrouw is. Vertel haar wat je nodig hebt en vraag haar wat haar voorkeuren zijn. Bespreek de situatie en hoe jullie het gaan aanpakken.