Alles op z ‘ n tijd. Wat is het met seks dat mannen er gek van maakt? Seks is iets waar mannen zo van houden en het plezier dat het brengt is onvergelijkbaar, vooral voor mannen. De behoefte aan seks komt voort uit twee dingen, de fysieke bevrediging die mannen gewoon niet kunnen weerstaan en de belangrijkste: het emotionele aspect dat het met zich meebrengt. De vrouwen zeggen misschien, emotioneel? Sinds wanneer zijn onze mannen emotionele spetters? Ze zijn niet zo emotioneel als de dames zijn, maar dat betekent niet dat ze allemaal groot en spieren zijn en helemaal geen hart.

Mannen en vrouwen zijn totaal verschillende wezens en net zoals hoe ingewikkeld de dingen zijn, voelen en tonen ze ook emoties op zeer uiteenlopende manieren. Dames houden ervan om te worden geknuffeld en gedoucht met lof maar mannen hebben een andere stijl als het gaat om genegenheid, ze zien het door niets anders dan… seks.

Wat gebeurt er als er geen seks is in een huwelijk?

Mannen zijn emotioneel meer gehecht aan hun vrouwen na het huwelijk. Wat, met de band die dat huwelijk hen heeft verbonden, wie zou zich daarna niet meer geliefd en vertrouwd voelen? Zij voelen dat de liefde en passie die het huwelijk hen heeft geschonken, zijn toegenomen. Mannen zijn niet het knuffelende type. Het is niet dat ze niet waarderen uw kussen en knuffels, maar ze zijn meer geneigd tot veel meer intieme gebaren. Ze zijn zo diep dat ze voldoening vinden met diepere uitdrukkingen van liefde.

Als seks dan afneemt van een huwelijk, is het meer alsof ze zich helemaal niet geliefd voelen. Het is niet omdat ze er fysiek naar verlangen, maar omdat het ook hun harten voedt. Ze zien het als een uiting van liefde en we kunnen er niets aan doen tenzij we het aan hen geven. Seks lijkt misschien een fysieke bevrediging, maar voor mannen is het meer een emotionele behoefte.