Ik was negentien toen ik wegging om in Costa Rica te gaan wonen.

Op zo ‘ n jonge leeftijd dacht ik dat ik het leven had uitgedokterd. Ik dacht dat ik wist wie ik was en wat ik uit het leven wilde… maar in werkelijkheid wist ik niets. Ik was ervan overtuigd dat ik Gods geschenk was aan vrouwen, omdat ik geloofde dat ik de beste was omdat ik een groot uithoudingsvermogen en langdurige erecties had (twee dingen die de meeste tieners hebben). Onbewust van mijn gebrek aan vaardigheden, probeerde ik Latinas te verleiden. Mijn eerste baan was in een hotel, toevallig eigendom van een Canadees koppel. Ik werkte als receptioniste en beheerde het hotel toen de eigenaren weg waren voor zaken. Toeristen kwamen en gingen maar mijn aandacht was gericht op de nauwelijks geklede Latina ‘ s die op het strand liepen, de straten en in de nabijgelegen hotels werkten.

Toen op een hete Costa Ricaanse avond, struikelde ik over de vrouw die mijn seksuele identiteit op zijn kop zou zetten. Haar naam was Patricia, ze was een adembenemende 27-jarige Nicaraguaanse Mulatto, 1 meter 80, met een zandloper vorm. Ze was moeiteloos sensualiteit en was een van de meest seksuele meisjes waar ik ooit mee was geweest in mijn hele leven. Ze was de barmeid in het resort hiernaast. Mannen kochten de hele nacht haar injecties in de hoop dat ze ze aandacht zou geven, maar ze gaf niets om hen. Ze had onverklaarbaar haar ogen op mij gericht. Na elkaar te hebben leren kennen tot de zon opkwam, nodigde ik haar uit voor een date naar een visrestaurant in Samara voor de volgende avond.

Eerst kwam het eten. Een romantisch ocean side candle light avondmaal waar ze me verslond met haar ogen, me een dessert gaf en een spelletje erotische voetsy onder de tafel speelde. Gevolgd door een wandeling op het strand, hand in hand, waarbij ik opzettelijk struikelde, om bovenop te vallen en misbruik te maken van mijn lichaam. Onder een miljoen sterren, keek ze me in de ogen en stelde een vraag die ik nooit zal vergeten:”hoe is je seksuele persoonlijkheid?”Ik was verbijsterd door haar vraag. Ik vertelde haar dat ik uithoudingsvermogen had en ze keek me aan en giechelde. Ze antwoordde; “No mi amor” voegde ze sensueel toe “We zullen samen je seksuele identiteit onderzoeken, het zal leuk zijn”.

In de daaropvolgende maanden, werd ze mijn venster naar seksuele exploratie en opvoeding.

Ze was ongelooflijk liberaal en moedigde me aan om alles te proberen om te ontdekken wat het beste bij me paste. We snuffelden in mijn diepste remmingen op zoek naar antwoorden op mijn seksuele karakter. Seksuele identiteit mag niet verward worden met seksuele geaardheid. Seksuele identiteit is hoe je je seksuele zelf ziet en hoe je dat deel van jezelf uitdrukt aan vrouwen. Je seksuele identiteit is gebaseerd op wat je prikkelt. Het is het verkennen van de diepten van je nieuwsgierigheid en het beoefenen van wat je graag doet, tot het punt dat je je unieke seksuele persoonlijkheid ontwikkelt. Het is een belangrijk aspect om te ontdekken, want seks hebben kan niet altijd gaan over pompen als een gekke man voor zelfbevrediging. Het is de essentie van de seksuele praktijken die je het meest geniet die bepalen wie je bent en het uitvoeren van honderden posities en games zal bepalen welke degenen het beste definiƫren je. Het is door het durven om buiten je seksuele comfort zone te stappen en het proberen van ongewone gezonde seksuele praktijken die uiteindelijk zal bepalen uw seksuele identiteit.

Hoewel er verschillende definities zijn, is mijn definitie van seksuele identiteit het ontdekken, vinden en toepassen van welke praktijken je past. Steeds evoluerend gedurende jullie leven, zal jullie individualiteit in harmonie met jullie bestaan moderniseren en transformeren. Het is niet moeilijk om te neuken, maar het is een kunst om de liefde te bedrijven als een man, je waarheid bloot te geven door originaliteit en sensatie te onthullen. Door je seksuele identiteit uit te drukken in je liefdeswerk, word je niet langer ‘een van de velen’, maar mogelijk ‘de man die ze nooit zal vergeten’. Zonder seksuele identiteit ben je slechts een generische kloon die zielloos bovenop een vrouw pompt tot ze moe wordt van je gebrek aan originaliteit en connectiviteit. In de geest van het gebruik van de genialiteit van je substantie om op te vallen, zorg ervoor dat je je seksualiteit grondig onderzoekt. Want uiteindelijk zal hij die uitblinkt in opvallen, het meisje winnen.