Sexy kostuum kopen tips helpen om ervoor te zorgen dat elke kostuum aankoop is een positieve ervaring. Sommige shoppers kiezen ervoor om meer dan een maat per keer te kopen, met het plan om de maat terug te brengen die niet past. Dit spel kan voor sommigen werken, maar veroorzaakt onnodige problemen in ruil en terugkeer beleid.

De beste kans is om het juiste kostuum de eerste keer te krijgen.

Tip 1: rondkijken. Online kostuumwinkels zullen altijd een betere selectie hebben, zowel in kostuums als in grootte. Kleine Halloween winkels die alleen voor het seizoen open zijn te druk, en de inventaris is laag. Winkelen online biedt de mogelijkheid om eindeloze selectie in kostuums te bekijken, en grotere kostuums bieden kostuums van meerdere verkopers. Neem de tijd om te lezen sizing info, en geniet van de ervaring. Sexy kostuums kunnen het hele jaar gedragen worden, dus winkel niet met de gedachte dat je kostuum maar één keer gedragen zal worden. Sexy kostuums zijn geweldig voor rollenspel en slaapkamerplezier.

Tip 2: weet je maat. Veel websites bieden grootte grafieken met details, waaronder taille, buste, en hoogte metingen. Als uw metingen niet passen binnen de opgegeven aantallen, probeer dan een andere grootte. Maten liegen niet.

Tip 3: modellen zijn lang, vaak 1 meter 80 of meer. Kleine vrouwen kunnen een zoom veel langer vinden dan op het beeld te zien, en grotere of vollere vrouwen kunnen hem lengtes korter vinden. Petticoats kunnen worden toegevoegd voor extra lengte.

Tip 4: Petticoats kunnen je vriend zijn. Petticoats helpen om vorm toe te voegen aan veel kostuums. Lees de kostuumbeschrijvingen zorgvuldig, want hoewel veel modellen kunnen worden getoond in het dragen van kostuums met petticoats, de petticoats worden vaak afzonderlijk verkocht. Petticoats kunnen dienen als de finishing touch van sexy Halloween kostuums, maar horen niet bij elke stijl.

Tip 5: visnet panty ‘ s, dij-hoogten, knie-hoogten en kousenbanden zijn ook je vrienden. Vergeet niet om benen te dragen met Halloween kostuums. Je aandacht kan gericht zijn op hoe goed je past in je kostuum, maar je bent een volledig pakket, dus kijk onder de rok.

Tip 6: Je krijgt waar je voor betaalt. De meeste sexy kostuums variëren van $ 29. 99-69 dollar. 99. Sommige kostuums zijn zeer overvloedig, met eindeloze accessoires en grote details en speciale stoffen, dus prijspunten kunnen meer dan $100. Rollenspel kostuums zijn vaak in de $ 29. 99 – $ 49. Afstand 99.