Sexy kostuums zijn de beste vriendin van een meisje. Een eindeloze verscheidenheid van sexy kostuums zijn beschikbaar, dus er is geen reden om een vrouw ooit zou moeten worden verlaten zonder de mogelijkheid voor rollenspel. Het kiezen van de perfecte sexy kostuum voor uw vorm en stijl is de eerste stap naar het verzekeren van een hete nacht.

Fantasy en rollenspel kostuums verkopen het hele jaar door, met de meest populaire thema ‘ s zijn sexy verpleegster, Franse meid, en ondeugend schoolmeisje. Rollenspel kostuums kunnen helpen om oude slaapkamerroutines te ontsteken.

Belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een sexy kostuum:

Kies een sexy kostuum dat past. Je comfortabel voelen in je rol is makkelijker als je kostuum goed past.

Body frame kan helpen bepalen welke kostuums het meest vleiend zullen zijn. Goed bedeelde vrouwen kunnen nodig hebben om te kiezen plus grootte sexy kostuums om een goede dekking te bieden, terwijl kleine frames lichamen er het beste uitzien in tube jurken.

Petticoats bieden overdreven krommen, die bijna elke vorm van het lichaam vleien. Maak of toon curves met petticoats.

Wees bereid om iets nieuws te proberen. Je begrijpt zijn Fetisj om baas te spelen als je het sexy overwerk kostuum een kans geeft. Sexy kostuums zijn ontworpen om actie in leven te houden, dus hinder het spel niet door te weigeren buiten de norm te stappen.

Slecht is heel goed. Sexy nonnen, slechte verpleegsters, duivels en vampiers … bieden een beloning aan met minimale pijn. Mannen leren vroeg: “geen pijn, geen gewin”. Een klap kan geen kwaad.

Accessoires helpen om diep in de rol te stappen. Speel agent met een hoed, handboeien en een stok, en geniet van het gevoel van macht. Franse dienstmeisjes kunnen kietelen met plumeau ‘ s, en plagen met kousenbanden en kapjes. Voel je sexier en speel sexier.

Verscheidenheid is het kruid van het leven. Hou een goede inventaris van sexy kostuums voor gebruik wanneer de kans zich voordoet.