Zonder twijfel ziet de titel er raar uit. SMS-chat is eigenlijk niet hetzelfde als wat we online zouden moeten doen op het internet, Yahoo! Messenger, Rediff Bol, Skype of andere dergelijke internetboodschapper.

Omdat de titel suggereert, is het de communicatie door het uitwisselen van sms-berichten (Short Message Service). Het is niet extreem populair onder algemene mensen, maar het wordt meestal gebruikt door kinderen, enthousiastelingen en ook de reden van hun herkenning is echt eenvoudig, dat we je later in de volgende alinea’s zullen laten zien. Deze specifieke dienst (sms-chat) komt op bijna elke mobiele telefoon die nu elke dag op de markt komt en is gebaseerd op elke mobiele netwerkaanbieder.

Waarom niet hetzelfde als internetchats en bellen:

* Chat onderweg: het is volledig afhankelijk van mobiele telefoons, dus het is geen noodzaak voor elk ander apparaat / service zoals webaansluitingOrlaptop computer … u kunt chatten vanaf de plek, zoals tijdens het wandelen of wat u maar kunt bedenken, u had gewoon een functionele mobiele verbinding.

* Geen haast zoals bij telefoongesprekken: als u met iemand praat, kunt u zeggen “houd de regel bij dat ik na twee minuten terug ben” … maar in een sms-chat kunt u uitrusten en hebben ook comfort tijdens een gesprek, ongeacht hoe lang het is.

* Houd het volledige gesprek in de gaten: in tegenstelling tot een afspraak kunt u bladeren met uw vorige gesprek en zoeken naar ontbrekende discussielijnen. Als een factor die interessant is eerder is vermeld, kun je die keer op keer waarderen.

* Geen stem en dus geen overlast met andere: als je op kantoor ontspant en niet wilt dat anderen opletten waar je precies over praat, is sms-chat de beste optie. Zelfs vóór je moeder / vader is het eenvoudig om met je vriendinnetje of vriend te praten.

* Chat altijd: misschien heb je het moeilijk om met je vriend te praten als je tijdens seks bent en het is halverwege de nacht, natuurlijk omdat het anderen in je familie kan storen … dan moet je rekening houden met sms-chat .. ook hier kun je ga de gemakkelijkste manier om te communiceren.

* Economisch: zowel als laatste, het is de minst dure manier. Nu bieden veel diensten onbegrensde gratis sms-berichten of goedkope sms-berichten die ook goed zijn voor uw portemonnee.

Dus, in noot verkopen, SMS-chat is een geweldige optie en het zou correct moeten worden gebruikt. Dit is een assortiment van leuke mobiele sms en moppen die je kunt gebruiken voor het bezorgen van sms voor je vrienden.

Hoe betrouwbaar zijn deze resultaten? Immers, in een elektronische enquête kunnen mensen zeggen wat ze willen. Ze geven misschien niet de voorkeur om toe te geven dat ze hun partner online hebben ontmoet, en zich misschien onnodig gegeneerd voelen dat ze iemand in het echte leven niet konden ‘vinden’. Aan de andere kant is een anonieme enquête precies de plek waar mensen zich op hun gemak voelen en bijna alles toegeven. Er is geen reden om te liegen, want het kunnen face-to-face interviews zijn die je probeert te imponeren.

het resultaat

Het echte leven duwt de virtuele wereld als een manier om een ​​vriend te vinden. Zoals in het artikel wordt vermeld, “geeft de overgrote meerderheid van de mensen (92 procent) liever hun nieuwe geliefde aan hun ouders dan hun relatie op Facebook te veranderen … [en] ze zouden hun ogen eerder voor het eerst met iemand in een kamer vergrendelen dan met een vriendschapsverzoek ontvangen op Facebook. ”

Blijkbaar blijft het lied uit de South Pacific, “Some Enchanted Evening” (met de tekst, “… je kunt een vreemdeling tegenkomen, in een overvolle kamer”) doorgaan met de hedendaagse ontluikende romantici, net zoals in de jaren vijftig.

Als je op zoek bent naar een nieuwe en meer bevredigende relatie, is het misschien het beste om je ogen open te houden voor degenen om je heen in plaats van te scrollen door een dating-app. Je weet nooit wie je zou kunnen zien.